Digitalt Museum Digitalt Museum

Brevbäraren är iklädd uniform av modell ...

Brevbäraren är iklädd uniform av modell 1974. Brevbärarväskan var en populär modell som användes in på 1980-talet. På postväskan syns 1965 års postsymbol.


Om objektet

Motiv:
Brevbäraren är iklädd uniform av modell 1974. Brevbärarväskan var
en populär modell som användes in på 1980-talet. På postväskan syns
1965 års postsymbol.

Avbildade orter:
Avbildad, ort
Stockholm
Stockholms län

Historik:
Fotografering:
Fotograf: Okänd

Identifikationsnr:
POST.036637

Utställningar:
Hattar och mössor i Posten (19. mai 2014 — 31. des 2014)

Institution:
Postmuseum

Visa tilläggsinformation

Om museet

Museum:
Postmuseum

Museets webbplats:
www.postmuseum.se

Samlingarna har katalogiserats under lång tid och av många olika personer. Det gör att mängden information och kvaliteten på de uppgifter som finns är mycket varierande. Kontakta oss via länken nedan om du hittar felaktigheter eller vill komplettera informationen.

Relaterade artiklar

Rekommendera en artikel från Wikipedia eller en annan godkänd källa

Autogenererade artiklar från Wikipedia

Okänd soldat

Okänd soldat (original: Tuntematon sotilas), roman från 1954 av Väinö Linna som skildrar Finska fortsättningskriget. Den har översätts till svenska av den finlandssvenske skribenten Nils-Börje Stormbom.

Okänd psalmförfattare

Okänd psalmförfattare kallas dels de signaturer som hymnologer inte kunnat identifiera, dels de upphovsmän vars namn eller signatur saknas helt. Bland de psalmer som anges ha okänd författare anger Oscar Lövgren cirka 130 psalmer. Även författare vars namn är känt, men vars identitet är okänd anges i vissa fall som "okänd".

Destination okänd

Destination okänd är en dokusåpa där en svensk familj får resa till en okänd destination där de tillbringar två veckor med urbefolkningen, till exempel Nya Zeeland, Marrocko, Tonga i Söderhavet eller i djungeln i Brasilien. Tanken med serien är att familjen ska få nya insikter om sitt liv när de utsätts för kulturkrockar och språkbariärer. De bor och lever precis på samma sätt som lokalbefolkningen och sina värdfamiljer.

Ålder okänd

Ålder okänd är en svensk miniserie från 1991 skriven och regisserad av Richard Hobert. Den sändes i tre avsnitt i SVT januari 1991, och gavs ut på DVD 2011.

Okänd månadsdag

Allt innehåll från Wikipedia är licensierat under en Creative Commons 2.5 licens

Many images, depicted motifs and artefacts on DigitaltMuseum are protected by copyright. These may not be copied or published without permission from the copyright owner.   © KulturIT

Var god vänta...