Luciamorgon. Lucia med ljuskrona och kaffebricka lussar för flicka i säng. Filipstad, Värmland.

3 comments

• Flickan i sängen är Frieda Stirling (född 1910 i Wien) som bodde hos familjen Ölander, sedermera Frieda Teste som gift.

• Hej Patrik,

Tack för din kommentar och för att du hjälper oss att förbättra informationen om våra samlingar!

Sandra Åberg Nordiska museet

• Hello! My name is Hendrik and I’m writing from Germany! Actually Frieda Stirling (* 1910 in Vienna) was a relative of my wife! If anybody could help us telling where she later lived? I think she’s not alive anymore. Any help is appreciated. Hendrik.ertl@gmail.com