• Smycke. Ring. Fingerring i emalj och guld,Påförd text IMORTEL PAR SES VERTUS.Föremål ur Nordiska museets samlingar :invnr.NM.0219165,  Fotograferad för utställningen Smycken med öppningsdatum 2012-09-14.
    Photo: Landin, Mats / Nordiska museet (Upphovsrätt) * Depicted object has its own license

Smycke. Ring. Fingerring i emalj och guld,Påförd text IMORTEL PAR SES VERTUS.Föremål ur Nordiska museets samlingar :invnr.NM.0219165, Fotograferad för utställningen Smycken med öp...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».