• "Den rutade delen till vänster, tomt 6 som skulle läggas till tomt 7 som utan den hade blivit för smal för gårdsutrymmen. Tomt 78 till bredare gata och brofäste.

"Den rutade delen till vänster, tomt 6 som skulle läggas till tomt 7 som utan den hade blivit för smal för gårdsutrymmen. Tomt 8 till bredare gata och brofäste"
    Photo: Rudfors, Gunnar / Bohusläns museum

"Den rutade delen till vänster, tomt 6 som skulle läggas till tomt 7 som utan den hade blivit för smal för gårdsutrymmen. Tomt 78 till bredare gata och brofäste. ...

Samtidigt förvärvat: UMFA54641:1-4, 6-31, Arkivnr. 228: arkivalier, tidningsklipp