471 Tillverkningstid 1997 troligen

Svarta sandaler. Rem-modell med öppen tå. Grovt refflad formgjuten sula av gummi? (eller platsmaterial). Främre del av svart mockaliknande syntetmaterial och runt hälen en del av vadderat syntettyg (trikå = töjbart) bitivs förstärkt på utsidan med det svarta mockaliknande materialet. Mitt bak ett svart syntetband nedstucket i sulan som upptill är format till en ögla. Inre sula av mjukt material. Främre delens remmar har på ena sidan plastöglor (en rektangulär, en pilformad) och den andra sidans remmar är dragna genom plastöglorna

och dubbelvikta. De dras åt med kardborreband. Avslutning ytterst på de dubbelvikta remmarna är platsemblem med Reeboks märke. Märket utan text finns även mitt under sulan, på yttersidan, mitt bak på utsidan och inuti vid hälen.

Märke med text Reebok och R inom cirkel (tecken för original) finns fram. Mitt under hälen på sulan en bit av genomskinlig plast.

Sandalerna är köpta 1997 i Femmans Sport, Göteborg. Anders seglar i dem eller, om det är tillräckligt varmt, seglar han barfota.

Något slitna. Minimala fläckar av röd färg på ett par ställen.

Insamlade i samband med SAMDOK-dokumentation av båtturism.

För mer information om brukaren och om dokumentationen se UM26869.

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Share to