Kokbokens namn (text på framsidan): "Fondueboken Ostfonduer. Köttfonduer. Fiskfonduer. Grönsaksfonduer. Efterrättsfonduer. Såser. Kryddblandningar. Dips." Författare: Ulrich Klever. Förlag: Ica Bokförlag Västerås Tyska originalets titel: Feinschmeckers Fonduebuch Översättning: Britta Hagwall Tryck: Gummessons Tryckeri AB, Falköping 1978 Första upplagan, andra tryckningen 1978

Text på rygg: "Ulrich Klever Fondueboken"

Sammanfattning på baksidan: "Varför har det blivit så populärt med fondue? Jo, fondue smakar bra och gör folk på gott humör. Detta att man äter gemensamt ur en enda gryta skapar samhörighet. Medan måltiden pågår sprider sig en fredlig, trivsam stämning, något av samma trygghetskänsla som förenade människorna kring en lägereld. Gott är det också, lätt att variera efter tillgången och humöret, efter kassan och årstiden. Fondueboken ger recept för alla tillfällen. Pröva på!"

Omslaget är en enda stor bild som täcker både framsida, rygg och baksidan. Bilden föreställer en fonduegryta på framsidan med olika tillbehör som täcker rygg och baksidan av boken. Texten är vit.

Mått Längd: 210 mm, Bredd: 185 mm, Höjd: 11 mm

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Share to