• Det är sommar och ljust ute. På en brygga längst fram står en liten flicka med vit hatt och vit klänning. Hon håller i ett metspö. Bakom bryggan ligger en roddbåt. Bakom flickan står en pojke, iklädd hatt, kolt, strumpor och skor, Curt Nyström Stoopendaal.. Bakom pojken står en kvinna, Jenny Nyström. Hon håller i hans armar för att han inte skall ramla i vattnet. Fotografiet är troligtvis från Klubben. Klubben ligger i Östra Älvsala vid Bullandö på Värmdöns ostligaste del enligt uppgift av Ulf Sjölin Stockholm. Det var familjen Nyström Stoopendaals sommarställe under flera år.
    Photo: Kalmar läns museum

Det är sommar och ljust ute. På en brygga längst fram står en liten flicka med vit hatt och vit klänning. Hon håller i ett metspö. Bakom bryggan ligger en roddbåt. Bakom flickan st...

Material: Papper

Teknik: Fotografi

Fotografiet är skadat och i två delar

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».