• Fotografi av några barn som leker vid en strandkant. Några leksaksbåtar flyter i en vattenpöl. Pojken med en mörk mössa och ljus kolt som tittar på båtarna är Curt Nyström Stoopendaal. Han är avbildad i profil och står med ansiktet vänt åt höger. Han är tillsammans med lekkamrater. Fotografiet kan vara taget på familjens sommarställe Klubben. Klubben ligger i Östra Älvsala vid Bullandö på Värmdöns ostligaste del enligt uppgift av Ulf Sjölin Stockholm.
    Photo: Kalmar läns museum

Fotografi av några barn som leker vid en strandkant. Några leksaksbåtar flyter i en vattenpöl. Pojken med en mörk mössa och ljus kolt som tittar på båtarna är Curt Nyström Stoopend...

Material: Papper

Teknik: Fotografi

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».