• Nio män runt ett fikabord på Ingmars konditori i Gränna. Det är "motorvägsfika". Det första ljuset i adventsljusstaken är tänt. De är från vänster: Uffe Tecknare, Jaan Kumm, Olle Hermansson, Ingvar Fransson, Gerhard Palm, Lennart Berglund, Hasse Persson, Hans Roman samt Ingmar Johansson - konditorn.
    Photo: Heldebrandt, Percy / Grenna Museum– Andréexpeditionen Polarcenter (Upphovsrätt)

Nio män runt ett fikabord på Ingmars konditori i Gränna. Det är "motorvägsfika". Det första ljuset i adventsljusstaken är tänt. De är från vänster: Uffe Tecknare, Jaan Kumm, Olle H...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».