• Einar Karl Henrik Nerman (1865-    ), kapten vid Kronobergs regemente, iförd stort vitt lösskägg, klädd i kavaj och knäbyxor m.m. Han står vid en glasdörr och håller i ett gevär av modell 1896.

Nerman - Einar Karl Henrik Nerman (1865-    ), kapten vid Kronobergs regemente, chef för Norrvidinge kompani.
Källa: Svensk Rikskalender 1908, s. 173.
    Photo: Okänd / Kulturparken Småland / Smålands museum

Einar Karl Henrik Nerman (1865- ), kapten vid Kronobergs regemente, iförd stort vitt lösskägg, klädd i kavaj och knäbyxor m.m. Han står vid en glasdörr och håller i ett gevär av...

Bildtext: Typer - från fästspelen vid afskedsmiddagen för överstelöjtnant Ludde Rappe. En mästerskytt (Nero). (Nerman)

1 comment