Motiv: Skåne, Kullen, Mölle, Sommarspelen; Kapprodd med kanot, vy över publik, roddare bär upp kanoterna på stranden, porträtt av man, vy över hamn med båtar, vy över bebyggelse, m...

• Hej!

Jag skulle gärna vilja använda en av bilderna i den här kontaktkopian. Den skulle passa perfekt till ett omslag. Skulle någon kunna scanna in den åt mig?

Åsa Björck/Historiska Media

• Hej Åsa, vad roligt att du hittat en bild som är relevant för ditt arbete. Museets bildförmedling har varit stängd en längre tid och vi har tyvärr inte möjlighet att reproskanna negativ på beställning. Med vänliga hälsningar, Sandra databaskoordinator, Nordiska museet

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».