• Det finns många fina intressanta bilder i arkivet som saknar dokumentation över datum, plats och personer, som dessa bilder från olika festligheter. Ni får hjälpa oss att komplettera med information genom att lämna in kommentarer på Digitalt Museet. Har du information gällande de här foton? Vi ska göra uppdateringar fortlöpande.

There are a large number of photos in the archive that lack accompanying documentation regarding dates, places and people, such as these pictures from a variety of celebrations. You can help us to rectify these deficiencies by providing any missing information you have by adding your comments on the Digitalt Museum platform. Do you have any infomration about these photos? We will continually update information based on comments received.

(Copyright)

Festligheter hos Partille IF, okända år.