• Montage av två fotografier tagna på Kungstorget i Uddevalla. I bilderna syns sex äldre män sitta på fundamentet till dubbelstatyn, fotografierna är tagna genom ett torgstånd vars tak syns i bildernas överkant. Längs nederkanten syns mängder med penséer, kanske hör dessa till torgståndet. Männen sitter och samtalar med varandra, minst tre röker(två cigarett, en pipa), tre är klädda i kostym och slips, en av dessa har hatt, av de övriga tre har två keps och en basker, även de har kavajer men av grövre tyg. Bakom dem syns bilar(en Mercedes), butiksskyltar(bland annat för Huqvarna och ett konditori), personer som går längs gatan och en parkeringsautomat. På statyns fundament finns klotter(text, oläslig).
    Photo: Granath, Sten / Bohusläns museum
    (Copyright)

Montage av två fotografier tagna på Kungstorget i Uddevalla. I bilderna syns sex äldre män sitta på fundamentet till dubbelstatyn, fotografierna är tagna genom ett torgstånd vars t...