• Översvämning utanför butiken "Almén Foto AB". Två unga män i kavaj och kostymbyxor klättrar längs fasaden för att inte gå i vattnet. I och runt skyltfönstret finns reklam för Kodak, Hasselblad, Agfa, Eumig och Zeiss-Ikon.
    Photo: Granath, Sten / Bohusläns museum
    (Copyright)

Översvämning utanför butiken "Almén Foto AB". Två unga män i kavaj och kostymbyxor klättrar längs fasaden för att inte gå i vattnet. I och runt skyltfönstret finns reklam för Kodak...

1 comment

• Mannen till höger är jag Lennart Blomberg. Vi hade lokalen där i väntan på att den nya fastigheten på Kungsgatan skulle bli klar.