• Tennishallen, Växjö.
Läroverksadjunkt Ture Fridlund med bl a Gunnel Johansson, 1948.

Gunnel Johansson (senare Davidson) föddes i Växjö 1922 och tävlade där i gymnastik för Växjö Gymnastikkrets när hon var med i OS i London 1948 i det svenska laget som kom 4:a. Någon individuell tävling fanns inte på programmet för damer annars skulle Gunnel blivit noterad som nr 8 i hopp. De övriga momenten som ingick var ringar, balansbom, fristående i grupp (som Sverige vann överlägset) och fristående med redskap.
    Photo: Kulturparken Småland / Smålands museum

Tennishallen, Växjö. Läroverksadjunkt Ture Fridlund med bl a Gunnel Johansson, 1948. Gunnel Johansson (senare Davidson) föddes i Växjö 1922 och tävlade där i gymnastik för Växjö ...