• Stortorget, Växjö, en torgdag ca 1918-20. Storgatan mot väster, med dåv. P.N. Perssons hörna till vänster (kvarteret Unaman 2) och Skånska bankens fastighet till höger (kvarteret Sunaman 3).

"Bröderna Schöldbergs Charkuteri" - Ernst Hugo Waldemar Schöldberg (1879-1957), charkuterist, Tullen 3, Växjö.
"Herman Bernstein...." - Herman Bernstein (1885-1967), bagare, Växjö.
Källa: Bl a Folkräkning 1910 och 1930, Växjö stadsfs, Riksarkivet. Sveriges Dödbok 1860-2017).
    Photo: Okänd / Kulturparken Småland / Smålands museum

Stortorget, Växjö, en torgdag ca 1918-20. Storgatan mot väster, med dåv. P.N. Perssons hörna till vänster (kvarteret Unaman 2) och Skånska bankens fastighet till höger (kvarteret S...