• Storgatan från Stortorget, Växjö 1905, med vy västerut. Till vänster syns dåv. P.N. Perssons affär i kvarteret Unaman (Unaman 2) och till höger dåv. Wittlockska fastigheten i kvarteret Sunaman (Sunaman 3).
Vykort.

'Wittlock' - Johan August Zakarias Wittlock (1828-1910). Regementsläkare, kv. Sunaman 3, Växjö.
(Källa: Folkräkning 1890 och 1900, Växjö stadsfs, Riksarkivet. Sveriges Dödbok 1860-2017)
    Photo: Johansson, Johan / Kulturparken Småland / Smålands museum

Storgatan från Stortorget, Växjö 1905, med vy västerut. Till vänster syns dåv. P.N. Perssons affär i kvarteret Unaman (Unaman 2) och till höger dåv. Wittlockska fastigheten i kvart...