• Storgatan, Växjö ca 1905, nästan i korsningen mot Västergatan, med kvarteret Stormen 1 till vänster, följt av hörnfastigheten
kvarteret Fries 3. I bakgrunden skymtar man Askelyckan m.m.
Vykort.

'J.A. Ahlberg, Bageri" - Ido Alfred Johansson Ahlberg (1855-1930), bagarmästare, kv. Stormen 1, Växjö.
'N.H. Ohlssons Cigarr & Tobakshandel' - Nils Håkansson Ohlsson (1867-1909), handlande, kv. Stormen 1.
(Källa: Folkräkning 1900 och 1910, Växjö stadsfs, Riksarkivet. Sveriges Dödbok 1860-2017)
    Photo: Okänd / Kulturparken Småland / Smålands museum

Storgatan, Växjö ca 1905, nästan i korsningen mot Västergatan, med kvarteret Stormen 1 till vänster, följt av hörnfastigheten kvarteret Fries 3. I bakgrunden skymtar man Askelycka...