• :1 Karamell med omslag av rött papper, bild med kock bärande ett fat med en hummer. På baksidan en vit duva med ros. Längd 115 mm,  Bredd  80 mm.
:2 Karamell med omslag av guldfärgat papper. Platta av vit tyll och guldpapper i flera lager, i mitten rosa siden med ett par skor av guldpapper. Längd  100 mm, Bredd  70 mm.
:3 Karamell med omslag av guldfärgat papper. Rund platta av två lager vit tyll med vitt sidenband och bokmärkesros. Daterat 9 oktober 1892. Längd 70 mm, Bredd 45 mm.
:4 Julgranskaramell med omslag av ljusblått och vitt papper, klippt i remsor och krusat i ytterändarna. Bokmärke med bild av ett par. Längd 300 mm, Bredd 130 mm.
:5 Karamell med omslag av ljusblått papper med tryck i guld, rött och blått. Bild av flickansikte, bokmärksbild av amorin samt delvis med texten: " Väl äl är hoppet gott att röna, kärlek kan dock högre löna". Längd 115 mm, Bredd 40 mm.
:6 Karamell med vinrött omslagspapper, bröstbild av ung flicka. Längd 40 mm, Bredd 32 mm.
    Photo: Värmlands Museum

Konfekt

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Share to