1
4
100
Fyra matattrapper föreställande bakverk som var vanliga i Sverige på 1970-talet och framåt: a) vit frukttårta med grädde och fruktbitar, b) prinsesstårta av grön marsipan med rosa ros, c) en vetekrans och d) en brun semla. Hör till inredningen i skafferiet bredvid frukostrummet på första våningen i dockskåp NM.0331721+.
Photo: Adolfsson, Thomas / Nordiska museet
Fyra matattrapper föreställande bakverk som var vanliga i Sverige på 1970-talet och framåt: a) vit frukttårta med grädde och fruktbitar, b) prinsesstårta av grön marsipan med rosa ros, c) en vetekrans och d) en brun semla. Hör till inredningen i skafferiet bredvid frukostrummet på första våningen i dockskåp NM.0331721+.
Photo: Adolfsson, Thomas / Nordiska museet
Fyra matattrapper föreställande bakverk som var vanliga i Sverige på 1970-talet och framåt: a) vit frukttårta med grädde och fruktbitar, b) prinsesstårta av grön marsipan med rosa ros, c) en vetekrans och d) en brun semla. Hör till inredningen i skafferiet bredvid frukostrummet på första våningen i dockskåp NM.0331721+.
Photo: Adolfsson, Thomas / Nordiska museet
Fyra matattrapper föreställande bakverk som var vanliga i Sverige på 1970-talet och framåt: a) vit frukttårta med grädde och fruktbitar, b) prinsesstårta av grön marsipan med rosa ros, c) en vetekrans och d) en brun semla. Hör till inredningen i skafferiet bredvid frukostrummet på första våningen i dockskåp NM.0331721+.
Photo: Adolfsson, Thomas / Nordiska museet
Accept license and download photo