1
2
100
Fodral/förpackning av papp, rektangulär pappskiva vikt för att passa runt besticklåda (NM.0334318), tryckt i blått och vitt efterliknande textil. Text på alla sidor. Text på framsidan: "Ockelbo 2010 / Picnic Royal / KUNGLIG BRÖLLOPSMIDDAT I DET GRÖNA"..."Allt komponerat och tillagat under ledning av mästerkocken Rune Kalf-Hansen."..."WIJ TRÄDGÅRDAR"..."Meny / Välkommen att smaka på råvaror från prinsens täppa. / Strömming inlagd i granskott på en bädd av svedjerova, toppad med nässelmajonäs. / Rädis- och ärskottsallad emd rökt vildsvinskorv, ägg och tranbärsdressing / Vildsvinsstek med libbstickamarinerad gurka, serverad med nakenhavrekräm smaksatt med pepparrot och vitlök. / Vitmögelost med inlagd rabarber, gräslök- och vildsallad. / Mattes knäckebröd med sparris, färskost, honung och oregano. / Rabarberdryck med mynta.". På sidorna: "IKEA UTMANAR / Vad kan man mer anvånda en besticklåda till? Lämna ditt förslag vid tennisbanan på Wij Trädgårdar coh var med om utlottningen av en festdukning. Se vinster och lämna svar senast den 19 juni.!" På baksidan text om de olika matproducenterna: "Vi är storlta över våra producenter och leverantörer"..."Vildsvin från Hagsta Vilt"..."Honung från Ockelbo"..."Ägg från Axlunds ägg, Mörtebo"..."Nakenhavre från Warbro Kvarn, Katrineholm"..."Strömming från Bergmans Fisk, Norrsundet"..."Sparris och rabarber från gården Böras i Gavelhyttan"..."Kallpressad rapsolja och ärkskott från gården Nygårds i Ovansjö"..."Lagrad vitmögelost från Eskesta Gårdsmejeri, Tierp"..."Rädisor, majrova coh svedjerova från Västerbo, Ockelbo"..."Granskott och tranbär från Lottaboden, Los"..."Vild sallat från Wij Tråädgårdar, Ockelbo"..."Crème fraiche coh youghurt från Gefleortens mejeri"..."'Knäckebröd från Mattes Bröd, Ockelbo"... /Leif Wallin 2015-01-08
Photo: Adolfsson, Thomas / Nordiska museet
Fodral/förpackning av papp, rektangulär pappskiva vikt för att passa runt besticklåda (NM.0334318), tryckt i blått och vitt efterliknande textil. Text på alla sidor. Text på framsidan: "Ockelbo 2010 / Picnic Royal / KUNGLIG BRÖLLOPSMIDDAT I DET GRÖNA"..."Allt komponerat och tillagat under ledning av mästerkocken Rune Kalf-Hansen."..."WIJ TRÄDGÅRDAR"..."Meny / Välkommen att smaka på råvaror från prinsens täppa. / Strömming inlagd i granskott på en bädd av svedjerova, toppad med nässelmajonäs. / Rädis- och ärskottsallad emd rökt vildsvinskorv, ägg och tranbärsdressing / Vildsvinsstek med libbstickamarinerad gurka, serverad med nakenhavrekräm smaksatt med pepparrot och vitlök. / Vitmögelost med inlagd rabarber, gräslök- och vildsallad. / Mattes knäckebröd med sparris, färskost, honung och oregano. / Rabarberdryck med mynta.". På sidorna: "IKEA UTMANAR / Vad kan man mer anvånda en besticklåda till? Lämna ditt förslag vid tennisbanan på Wij Trädgårdar coh var med om utlottningen av en festdukning. Se vinster och lämna svar senast den 19 juni.!" På baksidan text om de olika matproducenterna: "Vi är storlta över våra producenter och leverantörer"..."Vildsvin från Hagsta Vilt"..."Honung från Ockelbo"..."Ägg från Axlunds ägg, Mörtebo"..."Nakenhavre från Warbro Kvarn, Katrineholm"..."Strömming från Bergmans Fisk, Norrsundet"..."Sparris och rabarber från gården Böras i Gavelhyttan"..."Kallpressad rapsolja och ärkskott från gården Nygårds i Ovansjö"..."Lagrad vitmögelost från Eskesta Gårdsmejeri, Tierp"..."Rädisor, majrova coh svedjerova från Västerbo, Ockelbo"..."Granskott och tranbär från Lottaboden, Los"..."Vild sallat från Wij Tråädgårdar, Ockelbo"..."Crème fraiche coh youghurt från Gefleortens mejeri"..."'Knäckebröd från Mattes Bröd, Ockelbo"... /Leif Wallin 2015-01-08
Photo: Adolfsson, Thomas / Nordiska museet
Accept license and download photo