Denna världsberömda franska fisksoppa, som är så svår att stava, så lätt att säga (bujabäs), så krånglig att laga - och så himmelskt god !
- Sjötunga, havskatt, havsål, stenbit, vitling, krabba, musslor, ja, nästan vad ni vill som går till därute på havet. Den som tycker att soppa inte är riktig mat har aldrig smakat bouillabaisse. Här i Gropen serverar vi den med stolthet hela veckan för bara 18:-
Ring Hovmästaren, 17 42 40 !
Palace Hotel
Södra Hamngatan 2.
Olle Bornefors
Photo:
Reklamarkivet Landskrona museum
Denna världsberömda franska fisksoppa, som är så svår att stava, så lätt att säga (bujabäs), så krånglig att laga - och så himmelskt god !
- Sjötunga, havskatt, havsål, stenbit, vitling, krabba, musslor, ja, nästan vad ni vill som går till därute på havet. Den som tycker att soppa inte är riktig mat har aldrig smakat bouillabaisse. Här i Gropen serverar vi den med stolthet hela veckan för bara 18:-
Ring Hovmästaren, 17 42 40 !
Palace Hotel
Södra Hamngatan 2.
Olle Bornefors
Photo:
Reklamarkivet Landskrona museum
Denna världsberömda franska fisksoppa, som är så svår att stava, så lätt att säga (bujabäs), så krånglig att laga - och så himmelskt god !
- Sjötunga, havskatt, havsål, stenbit, vitling, krabba, musslor, ja, nästan vad ni vill som går till därute på havet. Den som tycker att soppa inte är riktig mat har aldrig smakat bouillabaisse. Här i Gropen serverar vi den med stolthet hela veckan för bara 18:-
Ring Hovmästaren, 17 42 40 !
Palace Hotel
Södra Hamngatan 2.
Olle Bornefors
Photo:
Reklamarkivet Landskrona museum