• Varvet runt- en bildutställning
Ingenjören Sone Persson och förmannen Arne Törnström vid förstäven till ett minröjningsfartyg typ Styrsö 1993. Arne är ättling i 7:e generationen till galjonsbildhuggaren Johan Törnström.
    Photo: Bergqvist, Lennart / Marinmuseum
  • Varvet runt- en bildutställning
    Photo: Bergqvist, Lennart / Marinmuseum

Varvet runt- en bildutställning Ingenjören Sone Persson och förmannen Arne Törnström vid förstäven till ett minröjningsfartyg typ Styrsö 1993. Arne är ättling i 7:e generationen ti...