432 KARDBORREBAND AV SYNTETMATERIAL, BOMULLSTYG, STÅLSPIK

433 SPIKAT, HÄFTAT, BORRAT, SKRUVAT (LÅDAN)

Grill i två delar. Del ett: En rektangulär svart plåtlåda, öppen upptill, att lägga grillkol i. Med metallbyglar som ben, möjliga att fälla upp över lådan då den inte används.

Del två: Ett metallgaller med nedstickande metallpinnar som är böjda längst ner för att passa i utstansade hål i plåtlådans långsidor.

På gallrets ovansida finns ett handtag av samma sorts metall"tråd" som gallret i övrigt är gjort av.

Grillen förvaras i en trälåda. Sammanlagt tre delar är alltså inmärkta med detta UM-nummer.

Trälådans form är rektangulär. Den har lock som sitter fast längs ena långsidan med bitar av bomullstyg som gångjärn på två ställen. På andra långsidan stängs locket med utstickande tygbitar med fastklistrat kardborreband under mot kardborrebandsdelar fasthäftade med häftpistol utanpå lådans kant på två ställen nära hörnorna. På samma sida finns

ett svart handtag av hårdplast fastskruvat. Träet i lådan är ohyvlat, ofärgat.

Grillens ben och gallerdel rostangripna. Trälådan mycket färgförändrad, små mögelfläckar. Alla spikar rostiga. Locket böjt.

Anders har förmodligen (han kommer inte riktigt ihåg) fått grillen av mormor och morfar i juni 1996 som födelsedagspresent.

Anders snickrade lådan till grillen av gamla fruktlådor etc. Han grillar alltid på land och är noga med att inte grilla på hällarna. Han köper påsar med grillkol under seglingen. Förpackningen för grillkol förvaras i en extra plastpåse i båten för att inte smutsa ner

och för att förpackningen inte ska bli fuktig.

Grillkol med förpackning är insamlat och inmärkt som UM26897.

Insamlad i samband med SAMDOK-dokumentation av båtturism.

För fler uppgifter om brukaren och dokumentationen se UM26869.

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Share to